ΠΑΟΚ: Σαββίδης και Λουτσέσκου αποφασίζουν για το «δεκάρι» (vid)

ΠΑΟΚ: Σαββίδης και Λουτσέσκου αποφασίζουν για το «δεκάρι» (vid)

ΠΑΟΚ: Σαββίδης και Λουτσέσκου αποφασίζουν για το «δεκάρι» (vid)

bet365

O Ρουμάνος τεχνικός έχει στα χέρια του λίστα με υποψήφιους στόχους του ΠΑΟΚ για το «δεκάρι» που ψάχνει να αποκτήσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

H ιστορία μας έχει δείξει ότι με τον Ιβάν Σαββίδη δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος και απόλυτος, ειδικά τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, παραδοσιακά, αν το δει κάποιος, ο ΠΑΟΚ επί των ημερών του πάντα κάνει μια μεταγραφή ως τις 31 Αυγούστου. Έτσι, για το καλό…

Οι Αυγουστιάτικες ημέρες δεν είναι απλά οι πιο ζεστές του καλοκαιριού, είναι και οι αγαπημένες του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, την ίδια ώρα που όλοι στοιχηματίζουν πως «δεν μπορεί μια κίνηση θα την κάνει ο πρόεδρος μέχρι το τέλος των μεταγραφών».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πρώτος και καλύτερος, περιμένει αυτή την κίνηση. «Ελπίζω πως ναι», απάντησε όταν ρωτήθηκε επί του θέματος στην αίθουσα Τύπου του «Ρουγιέβιτσα», απόδειξη της επιθυμίας και της διάθεσης που υπάρχει για να γίνει και τέταρτη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Ο Ρουμάνος, ήδη, μετράει τις προσθήκες των Άκπομ και Σίντκλεϊ, ενώ και ο δανεισμός του Μιτρίτσα, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, θα πάρει επίσημη μορφή εντός της αυριανής ημέρας.

Το σήριαλ Τζιοβίνκο

Ο διακαής πόθος του «Στρατηγού» έχει ονοματεπώνυμο, Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο λέγεται, αν και από εκεί που οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά, τώρα φαίνεται να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση.

Το θέμα του Ιταλού (ως ελεύθερος μπορεί να μεταγραφεί και μετά την 31η Αυγούστου) δεν έχει κλείσει. Ωστόσο, ας μην κρυβόμαστε, δεν είναι και στο φόρτε του. Εξάλλου, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αλ Χιλάλ, έχει στα χέρια του λίστα με υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Όμως, με τον Ιβάν Σαββίδη, είπαμε, ποτέ δεν είσαι σίγουρος, ενδεχομένως να γίνει μια νέα (τελευταία) προσπάθεια προκειμένου να έρθει στην Τούμπα ακόμη ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όπως ο «Σέμπα», που θα ανεβάσει το επίπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα