ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα (pics)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα (pics)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα (pics)

bet365

O Αλεξάντρου Μιτρίτσα έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη New York City.

Οι αφίξεις συνεχίστηκαν την Παρασκεύη (27/8) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Σήμερα ήταν η σειρά του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με τον Ρουμάνο εξτρέμ να παίρνει την σκυτάλη από τον Τσούμπα Άκπομ και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ήταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και παρέλαβε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σ' όλα με την ομάδα της Νέας Υόρκης για τον δανεισμό του Μιτρίτσα, ο οποίος θα υπογράψει αντί 600.000 ευρώ μονοετές συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα