Παναθηναϊκός: Βασικός για 74 λεπτά ο Παλάσιος κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν

Παναθηναϊκός: Βασικός για 74 λεπτά ο Παλάσιος κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Βασικός για 74 λεπτά ο Παλάσιος κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ιντεπεντιέντε με την Ατλέτικο Τουκουμάν και έγινε αλλαγή στο 74᾽της αναμέτρησης.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Ιντεπεντιέντε για την μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος, με την πρόταση του Τριφυλλιού όπως έχουμε αναφέρει από το βράδυ της Δευτέρας να είναι πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 29χρονου εξτρέμ.

Ο βραχύσωμος άσος είναι βασικό στέλεχος της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και ξεκίνησε κανονικά στην ενδεκάδα του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Τριφυλλιού αγωνίστηκε για 74᾽ όταν κι έγινε αλλαγή, με τον Μπράιαν Μαρτίνεζ να μπαίνει στην θέση του.

Ο Παλάσιος δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του αν και στο 69᾽ είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ο αντίπαλος πορτιέρε, όμως, έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του μεγάλου στόχου των πρασίνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα