Ο Μανωλάς, ο Ολυμπιακός και η Τορίνο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μανωλάς, ο Ολυμπιακός και η Τορίνο

bet365

Στην Ιταλία συντηρούνται οι πιθανότητες για επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό με τη διαφορά πως έχει κάνει κρούση η Τορίνο για τον Έλληνα μπακ καθώς και άλλες ομάδες.

Η ιταλική Gazzetta έχει εκτενές ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Τορίνιο για τον Μανωλά.

Με την πληροφορία πως η Γκρανάτα έχει ήδη κάνει κρούση για την απόκτηση του διεθνούς μπακ και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπήρξε δέσμευση να γίνει νέα σειρά επαφών τις επόμενες ημέρες και προφανώς πριν τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Ο Μανωλάς έχει και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον από την Ιταλία και όχι μόνο. Παράλληλα υπάρχει και ο Ολυμπιακός για τον οποίο έχει δείξει με κάθε τρόπο πως θέλει να γυρίσει εκεί. Το ρεπορτάζ της RAI πάντως αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα γίνει το απόλυτο φαβορί έναντι όλων για τον Μανωλά εφόσον αυξήσει την προσφορά του προς τη Νάπολι και ότι ο παίκτης εφόσον φύγει θέλει μόνο Ολυμπιακό.

Επιπλέον πως η Νάπολι περιμένει την επόμενη κίνηση των Ερυθρόλευκων. Το σίγουρο είναι ένα. Πως ο Ολυμπιακός παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης συνεχίζει να έχει τις πιθανότητές του για τον Κώστα Μανωλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα