ΑΕΚ: Στο προσκήνιο ο Φάλκε!

ΑΕΚ: Στο προσκήνιο ο Φάλκε!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την Τορίνο και με τον Ιάγο Φάλκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κλειδώσει η περίπτωσή του

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ εντείνει τις επαφές της τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της, έχοντας συγκεκριμένους στόχους όπως διαβάσατε και χθες στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ένας από τους στόχους που έχει η ΑΕΚ είναι ο Ιάγο Φάλκε της Τορίνο και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Ένωση βρίσκεται σε επαφές τόσο με την ιταλική ομάδα όσο και με τον 31χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει κλειδώσει η περίπτωσή του, ωστόσο ο Φάλκε είναι ένας παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ.

Μάλιστα τις επαφές επιβεβαιώνει στο Gazzetta και ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Ντάβιντε Βανιάτι: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Φάλκε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παράγοντας.

Το όνομα του Φάλκε είχε ακουστεί και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι για την ΑΕΚ, με τον 31χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό να ψάχνει την αποχώρησή του από την Τορίνο, με την οποία συνδέεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Φάλκε είναι ένας μεσοεπιθετικός στα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να προσθέσει στο δυναμικό της η ΑΕΚ. Δηλαδή ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Και στα άκρα και πίσω από το φορ. Κυρίως βέβαια στην καριέρα του παίζει ως δεξί εξτρέμ, με το καλό του πόδι να είναι το αριστερό.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε αρκετούς μεγάλους συλλόγους. Αρχικά στη Γιουβέντους, έπειτα στην Τότεναμ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε Σαουθάμπτον, Αλμερία και Ράγιο Βαγεκάνο. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Ιταλία και την Τζένοα, ακολούθησε η Ρόμα, έπειτα η Τορίνο ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Μπενεβέντο.

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα