Η ΑΕΚ εστιάζει στον μεσοεπιθετικό με συγκεκριμένους στόχους

Η ΑΕΚ εστιάζει στον μεσοεπιθετικό με συγκεκριμένους στόχους

Η ΑΕΚ εστιάζει στον μεσοεπιθετικό με συγκεκριμένους στόχους

bet365

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ για την ενίσχυση της Ένωσης, οι αναζητήσεις, το σκανάρισμα και η ονοματολογία τον τελευταίο καιρό...

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τον μεσοεπιθετικό που θέλει να αποκτήσει. Γνωστό είναι πως οι κιτρινόμαυροι επιδιώκουν να προσθέσουν ακόμη έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να παίζει κυρίως αριστερά, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης μεταγραφής. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει στόχευση συγκεκριμένων επιλογών. Έχουν προκύψει μάλιστα επαφές με τους μεσοεπιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει και πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα των συζητήσεων για να καταλήξουν στον εκλεκτό.

Σε επίπεδο ανούσιας φημολογίας υπάρχουν διάφορα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως του Ριάντ Μπουντεμπούζ της Σεντ Ετιέν, του Γκαστόν Ραμίρες που έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια, του Φέντε Καρτάμπια που έφυγε από την Ντεπορτίβο ή του Ντιέγο Περότι που αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε (φέρεται να είναι κοντά στην Τζένοα), χωρίς ωστόσο να υπάρχει βάση, ενώ πολλά είναι ακόμα εκείνα τα ονόματα που μπορεί να έχουν προταθεί, χωρίς να προκύπτει κάτι περισσότερο για την ώρα, όπως για παράδειγμα του Χάβι Οντιβέρος της Βιγιαρεάλ.

Στο ζήτημα του μεσοεπιθετικού εστιάζουν λοιπόν στην ΑΕΚ για να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» της ομάδας, τη στιγμή που ανοικτή θα παραμένει και η κουβέντα για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός χαφ, άσχετα με την κατάληξη της υπόθεσης. Ενός οκταριού με δημιουργικές αρετές στο παιχνίδι που είναι εμφανές ότι έχει ανάγκη η ΑΕΚ.

Όσον αφορά δε το θέμα του αριστερού μπακ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπολογίζει κανονικά τον Μάριο Μιτάι. Άλλωστε το κλαμπ επιθυμεί την πρόοδο και εξέλιξη του 18χρονου μπακ με συμμετοχές φέτος, περισσότερες από πέρυσι (όπως έχουμε ήδη καταγράψει), άρα δεν προκύπτει ενδεχόμενο απόκτησης αλλού και δη δανεισμού του. Έως τώρα τουλάχιστον... Ο Μιτάι θα διεκδικήσει τη θέση με τον Εχσάν Χατζισαφί που αποκτήθηκε από την Ένωση για τη θέση του αριστερού μπακ. Την ίδια ώρα υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον της Μπερ Σεβά για τον Λοπες με την ΑΕΚ να το ψάχνει μήπως κερδίσει και κάποιο ποσό από έναν παίκτη που δεν υπολογίζει, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο με τον ισραηλινό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα