O Σίντκλεϊ αποχαιρετά την Ντιναμό Κιέβου και έρχεται στον ΠΑΟΚ (vid)

O Σίντκλεϊ αποχαιρετά την Ντιναμό Κιέβου και έρχεται στον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ουκρανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το Gazzetta για το προχωρημένο ενδιαφέρον που δείχνει τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ της Ντιναμό Κιέβου, Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Για συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου κάνουν λόγο στην Ουκρανία αναφορικά με τον δανεισμό του 28χρονου αριστερού μπακ, Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα.

Όπως έγραψε το Gazzetta περίπτωση του Σίντκλεϊ κέρδισε τις τελευταίες μέρες έδαφος, καθώς μπήκε στην άκρη ο Γιαν Μπορίλ που κάποια στιγμή φάνηκε να είναι πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Σλάβια Πράγας έκοψαν κάθε διάθεση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους Τσέχους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο «Δικέφαλος» προχώρησε τις συζητήσεις με την Ντιναμό Κιέβου και έφτασε σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Όπως σημειώνεται ο Σίντκλεϊ θα βρεθεί την Τρίτη (24/8) στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, το επιτελείο της ομάδας και φυσικά τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε τις περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει ο 28χρονος Βραζιλιάνος μπακ, που έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον 22χρονο Ουκρανό, Βιτάλι Μικολένκο.

Ποιος είναι ο Σίντκλεϊ

Ο Σίντκλεϊ ξεκίνησε από την Ατλέτικο Παραναένσε (108 συμ, 8 γκολ, 7 ασίστ), συνέχισε ως δανεικός στην Κορίνθιανς (34 συμ, 2 γκολ, 2 ασίστ) και αποκτήθηκε το 2018 από την Ντιναμό Κιέβου (33 συμ, 3 γκολ, 3 ασίστ) αντί 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα