Ο Άρης έχει επιλογές για το κέντρο της άμυνας και αποφασίζει

Ο Άρης έχει επιλογές για το κέντρο της άμυνας και αποφασίζει

Ο Άρης έχει επιλογές για το κέντρο της άμυνας και αποφασίζει

bet365

Η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού εξελίσσεται στη δυσκολότερη μεταγραφική υπόθεση του καλοκαιριού για τον Άρη ο οποίος διατηρεί ανοιχτές συζητήσεις με 4-5 παίκτες προσδοκώντας στη μία θετική απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν είναι αντίστοιχο του εύρους των περιπτώσεων με τις οποίες ασχολήθηκε ο Άρης αλλά και του χρόνου που επένδυσε για να θωρακίσει το κέντρο της άμυνάς του. Αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να είχε κλείσει με τη συμφωνία των «κίτρινων» με τον Φρανζ Μπρόρσον αλλά «σκάλωσε» στην άρνηση της Μάλμε και στο γεγονός ότι οι σουηδική ομάδα εμφανίζεται απρόθυμη στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εκτός κι αν η προσφορά του Άρη ανέλθει στα 700.000 ευρώ. Παρότι μάλιστα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του χρόνου και υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να φύγει από τη Μάλμε δίχως να εξασφαλίσει η τελευταία κάποιο ποσό. Κι εδώ εμπλέκεται ο Άρης, αλλά το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν συμφωνήσει μ’ έναν ποδοσφαιριστή για τον Γενάρη του 2022.

Οι «κίτρινοι» απέρριψαν περιπτώσεις, με άλλες ασχολήθηκαν εντόνως όπως για παράδειγμα με τον 32χρονο Σίντνεϊ της Μπέτις. Επί του παρόντος, η οικονομική απόσταση δεν καλλιεργεί κλίμα αισιοδοξία καθώς τις δύο πλευρές χωρίζει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Στην τελευταία επαφή φάνηκε ότι ο Άρης δεν έχει την πρόθεση να ανεβάσει την προσφορά του, από την άλλη πλευρά όμως δεν έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος (με ισπανικό διαβατήριο) δεν είναι στο πλάνο της ισπανικής ομάδας και δεν αποκλείεται να κάνουν μια τελευταία απόπειρα προσέγγισης του παίκτη.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη άλλων υποθέσεων, όπως για παράδειγμα του 28χρονου Στέφανο Ντένσβιλ. Ο Ολλανδός στόπερ είναι στη λίστα του Άρη, υπήρξαν επαφές με τον εκπρόσωπό του, αλλά στις τελευταίες ώρες εμφανίζεται μια ανάσα από την Τραμπζονσπορ για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Για την ακρίβεια, τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν δεδομένο τον δανεισμό του από την Μπολόνια τονίζοντας ότι ο Ντένσβιλ αναμένεται στην Τραπεζούντα για να υποβληθεί σε εξετάσεις ούτως ώστε να ενταχθεί και επίσημα στην τουρκική ομάδα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έφτιαξε την καριέρα του στο βελγικό Πρωτάθλημα έχοντας περισσότερες από 150 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπριζ.

Μετά την οριστική αναβολή της έναρξης της Interwetten Superleague, ο Άρης κέρδισε χρόνο για να καταλήξει και να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα θωρακίσει την άμυνα, αλλά αυτός δεν είναι αρκετός. Στόχος των «κίτρινων» είναι να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο στα μέσα της εβδομάδας, προφανέστατα όμως δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους αλλά και από τις διαθέσεις των παικτών που ενδιαφέρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα