Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Σίντνεϊ της Μπέτις

Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Σίντνεϊ της Μπέτις

Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Σίντνεϊ της Μπέτις

bet365

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Σίντνεϊ Ντα Σίλβα Τζούνιορ είναι ο παίκτης που θέλει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta βρίσκεται σε επαφές μαζί του αλλά υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά.

Με την περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον να εμφανίζει υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω της άρνησης της Μάλμε, ο Άρης αποτάθηκε σε άλλες λύσεις για να θωρακίσει το κέντρο της άμυνάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ξεχώρισε την περίπτωση του 32χρονου Σίντνεϊ Ντα Σίλβα Τζούνιορ ο οποίος ανήκει στην Μπέτις έχοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, η σχέση του με την ισπανική ομάδα δεν αποτελεί εμπόδιο καθώς προβλέπεται να αποδεσμευτεί, πράγμα που σημαίνει ότι όλα θα κριθούν από το αν οι «κίτρινοι» θα βρουν συμφωνία μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση για συνεργασία διάρκειας δύο ετών, αλλά στις συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Για την ακρίβεια, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν συνολικά ένα ποσό το οποίο δεν υπερβαίνει τα 700 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του παίκτη αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αν δηλαδή ο Άρης θα ανεβάσει την οικονομική προσφορά του και παράλληλα ο παίκτης μειώσει τις απαιτήσεις του ούτως ώστε να βρεθεί κοινό σημείο. Βέβαια, παράλληλα με την περίπτωση του Σίντνεϊ ο Άρης διαπραγματεύεται και με άλλους παίκτες.

Η πλούσια καριέρα του Σίντνεϊ

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με έντονες παραστάσεις μέσα από τα 176 παιχνίδια του στη La Liga. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι για την αγορά των δικαιωμάτων του Σίντνεϊ επενδύθηκε ένα ποσό της τάξεως των 18.2 εκατομμυρίων ευρώ με αφετηρία τα 7.000.000 ευρώ που είχε δώσει η Μπενφίκα στην Ιντερνασιονάλ το 2009. Στην πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε συνολικά σε 74 παιχνίδια έχοντας επτά γκολ καθώς από το 2012 και μετά μέτρησε αρκετούς δανεισμούς. Αρχικά στην Μπεσικτάς – η οποία πλήρωσε 200.000 ευρώ ενοίκιο – όπου έπαιξε σε 12 παιχνίδια, για να ακολουθήσει η Εσπανιόλ (18αγ, 1 γκολ) τη σεζόν 2013-14 και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η τελευταία κατέβαλε 6.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του το 2015. Συνολικά στην ομάδα της Γαλικίας έπαιξε σε 119 παιχνίδια έχοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.
Τον Αύγουστο του 2018 τον απέκτησε η Μπέτις έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σίντνεϊ έπαιξε σε 64 παιχνίδια με την Μπέτις, ενώ την περσινή σεζόν είχε δευτερεύοντα ρόλο καθώς έπαιξε σε 15 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα