Το «ταμείο» της ημέρας: Λούντκβιστ,  Όντεγκααρντ και Ράμσντεϊλ

Το «ταμείο» της ημέρας: Λούντκβιστ,  Όντεγκααρντ και Ράμσντεϊλ

Το «ταμείο» της ημέρας: Λούντκβιστ,  Όντεγκααρντ και Ράμσντεϊλ

bet365

Ο Σουηδός μέσος αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ενίσχυση στο κέντρο του Παναθηναϊκού ενώ η Άρσεναλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Όντεγκααρντ.

Μεταγραφικές εξελίξεις ενόψει στον Παναθηναϊκό. Ο Ραμόν Λούντκβιστ της Χρόνινγκεν, για τον οποίο διαβάσατε στο Gazzetta, αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή.

Ο 25χρονος Σουηδός μέσος είναι... φευγάτος από την Ολλανδία, πιέζει για να αποχωρήσει και οι Πράσινοι έχουν καλές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους. Οι επόμενες 72 ώρες θα είναι καθοριστικές για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Στο εξωτερικό ο Μάρτιν Όντεγκααρντ επέστρεψε ξανά στο Λονδίνο για να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, με την οποία αγωνιζόταν την περυσινή σεζόν, με τη μορφή δανεισμού. Οι Gunners αγόρασαν τον 22χρονο Νορβηγό μέσο από τη Ρεάλ αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν ήταν όμως η μοναδική σημερινή μεταγραφή για τους Λονδρέζους. Αγόρασαν τον 23χρονο Άγγλο γκολκίπερ, Άαρον Ράμσντεϊλ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντί 28 εκατομμυρίων ευρώ.

H Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφα Μιρ από τη Γουλβς αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ. Προορίζεται για δεύτερος φορ πίσω από τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι.

Η Αλαβές απέκτησε τον 27χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Μαμαντού Σιλά, από τη Ζιρόνα αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ. Στη Χετάφε ο Γιάκουμπ Γιάνκτο. Η ομάδα της Μαδρίτης κατέβαλε 6 εκατομμύρια ευρώ στη Σαμπντόρια κι έκανε δικό της τον 25χρονο Τσέχο μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα