Σε πρώτο πλάνο Λούντκβιστ και εξτρέμ στον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο Λούντκβιστ και εξτρέμ στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Σε πρώτο πλάνο Λούντκβιστ και εξτρέμ στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Σουηδός μέσος αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, την ώρα που το Τριφύλλι φορτσάρει για ακραίο μεσοεπιθετικό που θα κάνει την διαφορά. Τι ισχύει για την περίπτωση του Άκπομ.

Ο Ραμόν Λούντκβιστ της Χρόνινγκεν, για τον οποίο διαβάσατε στο Gazzetta, αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην μεσαία γραμμή. Μία περίπτωση που έχει την σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως είχαν και θα έχουν όλες οι φετινές μεταγραφές του Τριφυλλιού. Ο 25χρονος Σουηδός μέσος είναι... φευγάτος από την Ολλανδία, πιέζει για να αποχωρήσει και οι Πράσινοι έχουν καλές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους. Οι επόμενες 72 ώρες θα είναι καθοριστικές για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Από κει και πέρα, και επειδή τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, ο Παναθηναϊκός δουλεύει στο φουλ παράλληλα 2-3 περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών, παίκτες που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά και να γεμίσουν με ποιότητα, ταχύτητα, προσωπικότητα την δημιουργία της ομάδας. Επειδή όπως έχουμε πει από την αρχή του καλοκαιριού στο Τριφύλλι θέλουν να κάνουν οικονομική υπέρβαση σε αυτή την θέση, είναι πιθανό η προσθήκη του εξτρέμ να τραβήξει (ακόμη περισσότερο) χρονικά και να κλείσει στις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Κάτι που σημαίνει πως μιλάμε για υποθέσεις που αξίζουν τον κόπο της υπομονής και της καθυστέρησης...

Τέλος και όσον αφορά τον Τσούμπα Άκπομ; Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της Μίντλεσμπρο δεν ήταν μία πρόταση που πέρασε απαρατήρητη αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει για σέντερ φορ. Έχει Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδη, Καμπετσή και αν δεν προκύψει πώληση είτε του Ισπανού είτε του Ιταλού, δεν θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα