Σεβίλλη: Ανακοίνωσε τον Ράφα Μιρ (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Σεβίλλη: Ανακοίνωσε τον Ράφα Μιρ (vid)

bet365

H Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφα Μιρ από τη Γουλβς αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ. Προορίζεται για δεύτερος φορ πίσω από τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι.

Είχε συμφωνήσει από την Πέμπτη (19/8), αλλά την Παρασκευή (20/8) ήρθαν και οι ανακοινώσεις. Ο Ράφα Μιρ είναι η πέμπτη θερινή προσθήκη της Σεβίλλης μετά τους Μάρκο Ντμίτροβιτς (ελεύθερος), Έρικ Λαμέλα (στο πλαίσιο του deal για τον Μπρίαν Χιλ), Γκονσάλο Μοντιέλ (αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρίβερ Πλέιτ) και Λούντβιχ Αουγκούστινσον (αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Άουγκσμπουργκ).

Οι Νερβιονένσες τον απέκτησαν αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γουλβς. Ο 24χρονος Ισπανός προορίζεται για δεύτερος φορ, πίσω από τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι και μπροστά από τον Λουκ ντε Γιονγκ. Με δεδομένο ότι ο πρώτος θα απουσιάσει - θα είναι με την εθνική Μαρόκου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο το 2022 - θα χρησιμοποιηθεί και ως βασικός.

Ο επιθετικός από τη Μούρθια με ανάστημα 1,90 μ. ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στ' αντίστοιχα της Βαλένθια. Το 2018 τον απέκτησε η Γουλβς αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ουέσκα (16 γκολ σε 39 ματς πέρυσι σε La Liga και Κύπελλο).

¡Disfruten de @RafaMir33 en el Ramón Sánchez-Pizjuán! #WeareSevilla #NuncaTeRindas pic.twitter.com/S0CXLSiPwt

 

LA LIGA Τελευταία Νέα