Το προφίλ του Ραμόν Λούντκβιστ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

Το προφίλ του Ραμόν Λούντκβιστ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

Νίκος Αθανασίου
Το προφίλ του Ραμόν Λούντκβιστ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

bet365

Προϊόν της ακαδημίας της PSV, δημιουργικό 8άρι και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην καλή περσινή σεζόν της Χρόνινγκεν, είναι ο Ραμόν Λούντκβιστ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε διαγνώσει έγκαιρα το δημιουργικό κενό στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και για αυτό εδώ και καιρό το Τριφύλλι... χτενίζει την αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου με ανεπτυγμένες τις επιθετικές του αρετές. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Τριφύλλι, όπως διαβάσατε το πρωί της Παρασκευής στο Gazzetta, είναι και εκείνη του 25χρονου Σουηδού της Χρόνινγκεν, Ραμόν Λούντκβιστ.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, με ρίζες από την Νικαράγουα(εξ ου και το Ραμόν), αποτελεί γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της PSV. Στην δεύτερη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις (50 παιχνίδια, 8 γκολ, 16 ασίστ) αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί σην πρώτη ομάδα, καθώς έπαιξε μόλις σε 6 ματς. Συνέχισε στην Μπρέντα (5 ασίστ σε 17 αγώνες) και η παρουσία του εκεί τον οδήγησε στην Χρόνινγκεν, της οποίας αποτελεί βασικό γρανάζι και έναν από τους λόγους της πολύ καλής περσινής πορείας της ομάδας. Με την πράσινη φανέλα έχει παίξει σε 48 αναμετρήσεις και μετρά 8 γκολ και 4 ασίστ.

Στα περισσότερα ματς της καριέρας του έχει αγωνιστεί ως επιθετικός μέσος και μετά ως κεντρικός μέσος με εντολή να παίζει ψηλότερα στο γήπεδο. Είναι 1.83 μ. και σύμφωνα με τους Ολλανδούς τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι η τεχνική, η αντίληψη στην δημιουργία και η απειλή από απόσταση με μακρινά σουτ. Χωρίς, φυσικά, να αμελεί τις αμυντικές του υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς για τους Πράσινους.

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Λούντκβιστ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι πιθανό να ψάχνεται για τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα