ΑΕΚ - Αστέρας: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - Αστέρας: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό στο ΟΑΚΑ

bet365

Το Σάββατο (21/08) στις 20:00 θα διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν θα έχει ούτε τηλεοπτική μετάδοση.

Μετά το φιλικό με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα (2-0), και τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (1-0) η ΑΕΚ θα δώσει ακόμη μία φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (21/08) κεκλεισμένων των θυρών, όπως ακριβώς και το φιλικό με τη Λαμία, ενώ δεν θα υπάρχει ούτε τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχηματισμούς, προκειμένου η Ένωση να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα