ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό ο Μάνταλος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό ο Μάνταλος

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι ακόμα έτοιμος στο 100% για να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησαν και οι Μπακάκης και Σιμόες.

Από την προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης (18/8) στα Σπάτα απουσίασε φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο και η επιστροφή του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε τα γνωστά προβλήματα. Ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισε ατομικό καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι πάντως που ίσως συμβεί ως τα τέλη της εβδομάδας. Ατομικό ακολουθούν και οι Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα