«Τα 18 εκατομμύρια για Μανωλά δεν "υπάρχουν"»

«Τα 18 εκατομμύρια για Μανωλά δεν "υπάρχουν"»

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα ήθελε ιδεατά 18 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά αλλά κι ο ίδιος ξέρει ότι αυτά τα λεφτά δεν... υπάρχουν.

Ο Ντε Λαουρέντις θέλει να γεμίσει τα ταμεία της Νάπολι ώστε να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Η πιθανή πώληση του Κώστα Μανωλά θα μπορούσε του φέρει ένα σημαντικό ποσό. Όχι όμως και τα 18 εκατ. ευρώ που θα ήθελε ο ισχυρός άντρας της ομάδας του ιταλικού νότου.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζονται οι πιέσεις που ασκούνται από τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του παίκτη στο Λιμάνι.

Από την άλλη, η Corriere dello Sport αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει πρόταση ακόμη, αλλά αφήνει το ενδιαφέρον του για τον Μανωλά να διαρρεύσει και να δημιουργήσει ένα κάπως μυστηριώδες σύννεφο για το πώς μπορεί να διαπραγματευτεί» και συνεχίζει:

«Τα δεκαοκτώ εκατομμύρια που επικαλείται η ADL για το κεντρικό αμυντικό θεωρούνται ένα απρόσιτο ποσό».

Στη συνέχεια τονίζεται ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν άλλες λύσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Θυμίζουμε ότι δημοσίευμα κάνει λόγο για «τράμπα Μανωλά-Καμαρά», με τον Μίνο Ραϊόλα να έχει ρόλο κλειδί στην υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα