Ιταλικά ρεπορτάζ: «Ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και πιέζει τη Νάπολι»

Δημήτρης Τομαράς
Ιταλικά ρεπορτάζ: «Ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και πιέζει τη Νάπολι»

bet365

Ο Έλληνας μπακ εμφανίζεται να τα έχει βρει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ασκεί πρέσινγκ στη Νάπολι για να συμφωνήσει με τους Πειραιώτες.

Τα νεότερα από την Ιταλία για τον Μανωλά παρουσιάζουν τον παίκτη στο να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στον σύλλογο.

Ρεπορτάζ του Calciomercato.it αναφέρει πως ο έμπειρος μπακ τα έχει βρει με τον πειραϊκό σύλλογο που είναι διατεθειμένος να καλύψει τα θέλω του με πενταετές συμβόλαιο.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Μανωλάς πιέζει τη Νάπολι για να δώσει θετική απάντηση στο να γίνει μεταγραφή. Να σημειωθεί πως για το κέντρο της άμυνάς της η Νάπολι συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο στόπερ Χουάν Ζεσούς, που είχε φύγει από τη Ρόμα. Ο 30χρονος Μανωλάς είχε φύγει το 2014 από τον Ολυμπιακό για τη Ρόμα. Στον Ολυμπιακό είχε 74 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ και με τον Σιόβα συνέθεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα σέντερ μπακ στον πειραϊκό σύλλογο. Η Νάπολι πάντως ζητούσε τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά, ο οποίος έχει ετήσιο συμβόλαιο στα 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα