Ντι Μάρτζιο: «Σοβαρεύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μανωλά, πρόβλημα το οικονομικό»

Δημήτρης Τομαράς
Ντι Μάρτζιο: «Σοβαρεύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μανωλά, πρόβλημα το οικονομικό»

bet365

Το portal του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο επιμένει για σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το σχετικό ιταλικό ρεπορτάζ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά σοβαρεύει και υπάρχει διαπραγμάτευση με τη Νάπολι. Ωστόσο όπως σημειώνεται από έναν εκ των κορυφαίων Ιταλών ρεπόρτερ σε μεταγραφικά θέματα, τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, το βασικό ζήτημα παραμένει το οικονομικό.

Τόσο σε σχέση με το κόστος μίας τέτοιας μετακίνησης (δηλαδή την αμοιβή της Νάπολι), όσο και αναφορικά με τις απολαβές του έμπειρου στόπερ (4 εκατ. ευρώ ετησίως). Παρ'όλα αυτά ο Ντι Μάρτζιο επισημαίνει πως επαφές υπάρχουν και διατηρεί ορισμένες πιθανότητες για το come back του διεθνούς αμυντικού στο Λιμάνι.

Σημειώνεται πάντως και πάλι ότι η Νάπολι έχει επιβεβαιώσει στο Gazzetta το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό και πως από την πλευρά των Ερυθρόλευκων έχει διευκρινιστεί πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο στην ιταλική ομάδα μέχρι το 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα