Αρης: Ερχεται τη Δευτέρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Αρης: Ερχεται τη Δευτέρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Αρης: Ερχεται τη Δευτέρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται αύριο (16/8, 20:00) στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν και υπέγραψαν με τη Φούλαμ τη σύμβαση αγοράς των δικαιωμάτων του Μαυριτανού επιθετικού και θα καταβάλλουν στον λονδρέζικο σύλλογο 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο 26χρονος φορ έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών το οποίο θα του αποφέρει (πάγιες απολαβές) ένα ποσό άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η συμφωνία θα επικυρωθεί αύριο (16/8) με την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Ο Καμαρά προβλέπεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά και να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων με την προοπτική να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague. Το θετικό για τους «κίτρινους» είναι ότι ο Καμαρά συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας της Φούλαμ, χρησιμοποιήθηκε για λίγα λεπτά στην πρεμιέρα της τελευταίας στην Championship και λογικά βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, στοιχείο το οποίο προφανώς θα συρρικνώσει το διάστημα που θα χρειαστεί για την προσαρμογή του στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα