Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Καμαρά…

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Καμαρά…

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Καμαρά…

bet365

Άρης και Φούλαμ ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Μαυριτανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Μετά τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών με τις υπογραφές των συμβολαίων αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη αλλά και της τετραετούς σύμβασης μεταξύ του Άρη και του 26χρονου φορ, απομένει να «φιξαριστεί» και η ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής δεν έχει κλειδώσει η μέρα, στον Άρη θέλουν να έρθει ο παίκτης το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο ούτως ώστε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου από την προπόνηση της Δευτέρας (16/8) κι ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος.

Το θετικό για τον Μαυριτανό επιθετικό είναι ότι ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας με τη Φούλαμ, χρησιμοποιήθηκε μάλιστα στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στην Championship, συνεπώς δεν θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα