ΑΕΚ: Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις για Αμραμπάτ

ΑΕΚ: Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις για Αμραμπάτ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις για Αμραμπάτ

bet365

Ο Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (14/8) στην Αθήνα. Τη Δευτέρα (16/8) θα ολοκληρώσει τις εξετάσεις για να ανακοινωθεί στη συνέχεια από την ΑΕΚ.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/8) ο Νορντίν Αμραμπάτ, ο οποίος θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με τους κιτρινόμαυρους και πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Όπως αναφέραμε και χθες, αυτή η διαδικασία ήταν απίθανο να ολοκληρωθεί μέσα στην Κυριακή (15/8) καθώς ο παίκτης δεν θα είχε τελειώσει με όλες τις εξετάσεις.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) έχουν κανονιστεί τα εργομετρικά τεστ και οι υπόλοιπες μετρήσεις. Μόλις ολοκληρωθούν και αυτά, θα μεταβεί στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για να υπογράψει. Έτσι οι ανακοινώσεις του Αμραμπάτ στην ΑΕΚ αναμένονται εντός της αυριανής ημέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα