Παίρνει Αμραμπάτ η ΑΕΚ (vid)

Παίρνει Αμραμπάτ η ΑΕΚ (vid)

Δημήτρης Βέργος
Παίρνει Αμραμπάτ η ΑΕΚ (vid)

bet365

Η Ενωση έχει προχωρημένες επαφές με τον 34χρονο Μαροκινό εξτρέμ, που βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στα εξτρέμ και η περίπτωση του Μαροκινού βρίσκεται πλέον σε πρώτο (προχωρημένο) πλάνο. Μάλιστα πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, που «κουβαλά» στην πλάτη του ένα «βαρύ» βιογραφικό, με μεταγραφές στην καριέρα του που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Γεννημένος στην Ολλανδία, ο 34χρονος πλέον ακραίος ξεκίνησε από την Αλμερε, ακολούθησε η Φένλο και το 2008 πήγε στην PSV όπου και έκανε «όνομα». Στο Philips Stadium έμεινε μία τριετία, άρχισε να καλείται στην Εθνική του ομάδα και τότε βρέθηκε στην Τουρκία, αρχικά για την Καϊσερισπόρ και ύστερα για τη Γαλατά.

Επόμενος σταθμός η Μάλαγα, ύστερα η Γουότφορντ, το 2017/18 επέστρεψε στην Ισπανία για τη Λεγκανές και από το 2018 μέχρι πρότινος ήταν στην Αλ Νασρ του Ριάντ. Οπου το κοντέρ του «έγραψε» 100 συμμετοχές, 17 γκολ και 25 ασίστ (25/6/2 πέρσι).

Οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφορούν διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στόχος της ομάδας είναι να τον φέρει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Μάλιστα κομβικό ρόλο στο όλο διαφαινόμενο deal «παίζει» η προτροπή του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, προπονητή της Εθνικής Μαρόκο, που του μετέφερε πως για να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι καλό για εκείον να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα