Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τζόλης, Καπίνο, Κίτσιου και Λουκάκου

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τζόλης, Καπίνο, Κίτσιου και Λουκάκου

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Νόριτς, ο Στέφανος Καπίνο συνεχίζει στη Γερμανία για λογαριασμό της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου παραμένει στην Τουρκία παίρνοντας μεταγραφή στην Γκαζιαντέπ. Το μεγάλο deal ανακοινώθηκε από την Τσέλσι με την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Ημέρα μεταγραφών για Έλληνες παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού ήταν η σημερινή (12/8).

Ο Χρήστος Τζόλης ανακοινώθηκε από τη Νόρτιτς, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη μεταγραφή του, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 11 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Στη Γερμανία θα συνεχίσει ο Στέφανος Καπίνο, αποχωρώντας από τη Βέρντερ Βρέμης και επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα υπογράφοντας στην Αρμίνια Μπίλεφελντ για 2+1 χρόνια.

Όσο για τον Στέλιο Κίτσιου, συνεχίζει στην Τουρκία καθώς μετά την Ανκαραγκουτσού, συμφώνησε με την Γκαζιαντέπ και ανακοινώθηκε υπογράφοντας για 2+1 χρόνια.

Στην Ελλάδα είχαμε λίγα πράγματα. Για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται στο Ηράκλειο ο 29χρονος Χιλιανός αμυντικός μέσος Φελίπε Γκαγιέγος, ο οποίος θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στην Αθήνα για χάρη του Απόλλωνα Σμύρνης έφτασε ο Τυνήσιος μεσοεπιθετικός, Βαϊντί Σαχλί για να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Στον διεθνή χώρο και την Αγγλία, η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι για 115 εκατομμύρια ευρώ ανακοινώθηκε, με τον θηριώδη Βέλγο φορ να γίνεται η ακριβότερη αγορά στην ιστορία των Λονδρέζων. Επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από οκτώ χρόνια, μια δεκαετία από την ημέρα που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στα 18 του χρόνια από την Άντερλεχτ. Το ντεμπούτο του θα γίνει όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι με την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της Premier League στις 22 Αυγούστου.

Κάτοικος Τουρκίας έγινε ο Μάριο Γκαβράνοβιτς για χάρη της Καϊσέρισπορ, μετά από τρία χρόνια στην Κροατία με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο «χρυσός» σκόρερ της Ελβετίας κόντρα στη Γαλλία στο περασμένο Euro υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα γίνει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Μεταγραφή πήρε και ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος αποχώρησε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο ως ελεύθερος και υπέγραψε στην Ίμπιζα της Segunda Division.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα