Επιστροφή Καπίνο στη Μπουντεσλίγκα: Για 2+1 στην Αρμίνια Μπίλεφελντ

Επιστροφή Καπίνο στη Μπουντεσλίγκα: Για 2+1 στην Αρμίνια Μπίλεφελντ

Δημήτρης Σαμόλης
Επιστροφή Καπίνο στη Μπουντεσλίγκα: Για 2+1 στην Αρμίνια Μπίλεφελντ

bet365

O Στέφανος Καπίνο αποχώρησε από τη Βέρντερ Βρέμης και πήρε μεταγραφή στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, επιστρέφοντας έτσι στη Μπουντεσλίγκα. Για 2+1 χρόνια το συμβόλαιο του διεθνούς τερματοφύλακα.

Η θητεία του Στέφανου Καπίνο στη Γερμανία συνεχίζεται. Ο 27χρονος γκολκίπερ άφησε τη Βέρντερ Βρέμης και πήρε μεταγραφή στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία συμμετέχει στη Μπουντεσλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής τερματοφύλακας επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αφού πέρυσι η Σαντχάουζεν στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός (έκανε 18 συμμετοχές) έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία.

Η Βέρντερ, που κι εκείνη θα παίξει εφέτος στη 2.Μπουντεσλίγκα πήρε χρήματα για την πώληση του Καπίνο, ο οποίος κατά τη θητεία του στη Σαντχάουζεν ξεχώρισε με την παρουσία του και πήρε μεταγραφή στην Αρμίνια, η οποία τον είχε εδώ καιρό στη λίστα της. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια. Ο άλλοτε κίπερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού παίζει στη Γερμανία από το 2018-2019, ενώ εκεί βρέθηκε και τη σεζόν 2014-2015, στη Μάιντς. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 έπαιξε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Αρμίνια θα είναι η τέταρτη διαφορετική ομάδα στη Γερμανία για τον ύψους 1.96 γκολκίπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί εννέα φορές με την Εθνική Ελλάδας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα