ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης «πετάει» για Αγγλία (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης «πετάει» για Αγγλία (pics)

bet365

Ο Έλληνας επιθετικός αναχωρεί σε λίγη ώρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το Νόριτς προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal» του ΠΑΟΚ με την αγγλική ομάδα.

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, τσεκάρει το εισιτήριο του και ετοιμάζεται να «πετάξει» για την Αγγλία και τη Νόριτς.

Ο ΠΑΟΚ τα’ χει βρει σε όλα με τα «καναρίνια», ο Έλληνας επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νόριτς.

Το συνολικό κόστος του «deal» ΠΑΟΚ-Νόριτς θα ανέλθει στα 13 εκατομμύρια ευρώ, ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της αγγλικής ομάδας και παράλληλα η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Η αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωση της δείχνει και το πόσο κοντά είναι οι δύο ομάδες. «O Χρήστος Τζόλης δεν συμμετείχε στην προπόνηση κι αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για τις τελευταίες επαφές σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Νόριτς», αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης από την οποία απουσίαζε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα