Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Λούμορ

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Λούμορ

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Λούμορ

bet365

Από το αεροδρόμιο στο… γήπεδο πήγε ο Λούμορ Αγμπενγένου ο οποίος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες στον Άρη.

Ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων αλλά μετά την επικύρωση της συμφωνίας του με τους «κίτρινους» επέστρεψε στην πατρίδα του λόγω της τραγικής είδησης της απώλειας του νεογέννητου παιδιού του. Ο Λούμορ επέστρεψε σήμερα (8/8) το πρωί στη Θεσσαλονίκη και πήγε κατευθείαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άρη στην περιοχή του Νέου Ρυσίου όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με την προοπτική να πάρει χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγώνα με τον Βόλο (14/8) στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα