Αρης: Εφυγε από τη ζωή το 4 εβδομάδων μωρό του Λούμορ!

Αρης: Εφυγε από τη ζωή το 4 εβδομάδων μωρό του Λούμορ!

Αρης: Εφυγε από τη ζωή το 4 εβδομάδων μωρό του Λούμορ!

bet365

Ο Γκανέζος μπακ του Αρη έμαθε λίγο πριν υπογράψει πως έφυγε από τη ζωή το μόλις 4 εβδομάδων μωρό του και παρά το σοκ που υπέστη έφυγε για την πατρίδα του αμέσως μόλις διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες της μετακίνησής του στους «κίτρινους».

Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και η πλούσια ελληνική γλώσσα αδυνατεί να αποτυπώσει το μέγεθος μίας τραγωδίας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Λούμορ Αγιεγκμπένι, που σήμερα (30/7) έγινε παίκτης του Αρη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ έγινε αποδέκτης του χειρότερου νέου που μπορεί να μάθει ένας πατέρας λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, καθώς η σύζυγός του που βρίσκονταν στη Γκάνα του τηλεφώνησε και του μετέφερε πως το μόλις 4 εβδομάδων μωρό τους που βρίσκονταν σε θερμοκοιτίδα έφυγε από τη ζωή λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Εκείνος παρά το σοκ που υπέστη ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετακίνησής του στην ομάδα, όπου από την πρώτη στιγμή άπαντες βρίσκονταν στο πλευρό του.

Οι Θοδωρής Καρυπίδης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, άπαντες, προσπάθησαν να απαλύνουν τον πόνο του και να τον διευκολύνουν σε ότι θελήσει, ενώ ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας ως άψογος επαγγελματίας και παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονταν διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες με την ομάδα και μετά αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του και την οικογένειά του που έχουν «βυθιστεί» στο πένθος.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη του μετέφερε πριν «πετάξει» για την Γκάνα πως «ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου» και τα όσα βίωσε συγκλόνισαν όλους στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα