Χατζηγιοβάνης για πιθανή μεταγραφή: «Συγκεντρωμένος 100% στον Παναθηναϊκό» (vid)

Χατζηγιοβάνης για πιθανή μεταγραφή: «Συγκεντρωμένος 100% στον Παναθηναϊκό» (vid)

Χατζηγιοβάνης για πιθανή μεταγραφή: «Συγκεντρωμένος 100% στον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ρωτήθηκε για το μέλλον του και για τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του, ενώ σχολίασε την απόδοσή του στο φιλικό εναντίον της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Μετά το 2-2 κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που έβαλε και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, είπε:

«Είχαμε στιγμές στο ματς. Μπορεί να έβαλα δύο γκολ, αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θέλω. Πέρα από τα γκολ, καταλαβαίνω τον εαυτό μου πότε παίζω καλά και πότε είμαι έτοιμος 100%. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μου γιατί είχα πρόβλημα υγείας. Θέλω λίγο δουλειά για να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν πριν και ακόμα καλύτερα. Φέραμε ισοπαλία, αλλά θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμα και στα φιλικά».

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες και φήμες για τη μετακόμισή σου σε άλλο πρωτάθλημα. Σε τι κατάσταση βρίσκεται το θέμα αυτή τη στιγμή;

«Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, παίζω στα φιλικά. Γι' αυτά τα θέματα ασχολούνται άλλοι άνθρωποι. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό 100% αυτή τη στιγμή. Άλλοι άνθρωποι ασχολούνται για το τι θα γίνει με εμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα