Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβα 2-2 (vids)

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβα 2-2 (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβα 2-2 (vids)

bet365

Bελτιωμένος σε πολλούς τομείς εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά λάθη του απέναντι στην πιο έτοιμη Λοκομοτίβα, στο 2-2 του «Ελ Πάσο».

Στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 κόντρα στην Λοκομοτίβα. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έβγαλε φάσεις, σκόραρε δύο γκολ και θα μπορούσε περισσότερα. Στο δεύτερο μέρος έριξε ρυθμούς και από ένα τρομερό λάθος του Σάρλια στο ντεμπούτο του οι Κροάτες ισοφάρισαν στο φινάλε.

Τα πρόσωπα και η διάταξη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας το 4-2-3-1 και αυτό εμπιστεύθηκε και στο φιλικό κόντρα στην Λοκομοτίβα. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Διούδης. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κότσιρας και ο Βέλεθ με τον Σιδερά στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Πέρεθ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στο αριστερό φτερό ο Νγκμπακοτό, στο δεξί ο Βιγιαφάνιες και στην κορυφή ο Καρλίτος.

Στο 55᾽ ο Μπουζούκης πήρε την θέση του Χατζηγιοβάνη, στο 62᾽ ο Αγιούμπ αντί του Μαουρίσιο και στο 64᾽ ο Αλεξανδρόπουλος αντί του Πέρεθ. Στο 70᾽πάτησαν χορτάρι οι Χριστογεώργος, Σάρλια, Σαβιέρ, Σάντσες, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης.

Ωραίος!

Φρέσκος, παραγωγικός, αποτελεσματικός στο πρέσινγκ ψηλά και παρά την αστοχία του πρώτου ημιώρου, προηγούμενος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας σκοράρει δύο φορές. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Λοκομοτίβα έδειξε το πιο όμορφο πρόσωπο του στο φετινό καλοκαίρι. Το Τριφύλλι είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρλίτος(15᾽, 16᾽) και τον Χατζηγιοβάνη(16᾽), δεν κατάφερε να προηγηθεί και τελικά δέχθηκε το γκολ στο 18᾽ με σουτ έξω από την περιοχή από τον Κατσεβέντα, μετά από λάθος του Ρούμπεν Πέρεθ στην μεσαία γραμμή.

Το Τριφύλλι συνέχισε να ψάχνει ορθολογικά, με την μπάλα κάτω(59%-41%), την ισοφάριση. Ο Βιγιαφάνιες στο 27᾽ αστόχησε με το κεφάλι από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 40᾽ καρποφόρησε η πράσινη ανωτερότητα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη. Στα... καπάκια το Τριφύλλι βρήκε και το δεύτερο γκολ, όταν μετά από τρομερή διαγώνια 30άρα μπαλιά του Χουάνκαρ, ο Χατζηγιοβάνης πέρασε τον Σαντινί και σκόραρε σε κενή εστία.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εκ νέου πρόοδο, ήταν σαφώς πιο δημιουργικό από όσα βλέπαμε πέρυσι και σε αυτό το κομμάτι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ντεμπούτο Σάρλια με γκάφα, σπουδαία επέμβαση Διούδη, θετικός Μπουζούκης

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν ήταν το ίδιο καλός και φυσικά το ζητούμενο είναι να βρει διάρκεια στο καλό του πρόσωπο. Χρόνο έχει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ αναμένονται και σημαντικές μεταγραφές. Οι Κροάτες στο 64᾽ απείλησαν με τον Φλόρουτς αλλά ο Διούδης έκανε σπουδαία επέμβαση και πέντε λεπτά αργότερα ο Χεντίγια είπε ᾽όχι᾽᾽ σε σουτ του Γιάννη Μπουζούκη. Ο Μπουζούκης ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει σε ατομικό επίπεδο το Τριφύλλι στο δεύτερο μέρος.

Από το 70᾽και μετά, όταν ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε όλη την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο ρυθμός έπεσε εντελώς και το μόνο άξιο αναφοράς ήταν το ντεμπούτο με χοντρή γκέλα από τον Σάρλια. Ο Κροάτης στόπερ έδειξε υπερβολική σιγουριά με την μπάλα στα πόδια στο 86᾽, πήγε να ντριμπλάρει ως τελευταίος παίκτης, την έχασε και στην κόντρα επίθεση ο Αρτίστικο διαμόρφωσε το 2-2.

Ο Αγιούμπ στο 90᾽ αστόχησε σε σουτ εκτός περιοχής, αν και έπρεπε να πασάρει δίπλα στον αμαρκάριστο Σαβιέρ, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα φιλικό, όπου ο Παναθηναϊκός ικανοποίησε με την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ (70᾽ Χατζηθεοδωρίδης), Κώτσιρας (70᾽ Σάντσες), Βέλεθ (70᾽ Σάρλια), Σιδεράς (70᾽ Σερπέζης), Μαουρίσιο (62᾽ Αγιούμπ), Πέρεθ (64᾽ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (55᾽ Μπουζούκης), Νγκαμπακοτό (70᾽ Σαβιέρ), Βιγιαφάνιες (70᾽ Αθανασακόπουλος), Καρλίτος (70᾽Καμπετσής).

Λοκομοτίβα: Σαντινί, Αλιγιού, Ντάμπρο, Κασεβέντα, Μάριτς, Ντε Χάας, Κοκάτς, Πίβαριτς, Σόλντο, Στοϊκοβιτς, Τσίπετιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μάλες, Μάρκου, Βρανίκοβιτς, Χεντίγια, Ντάιτσερ, Αρτίστικο, Μαγκντάλινιτς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα