Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μισλέν, Σπιριντόνοβιτς, Φλόρες, Σοάρες και Nτουρμάζ

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μισλέν, Σπιριντόνοβιτς, Φλόρες, Σοάρες και Nτουρμάζ

bet365

Η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα τον 24χρονο Γάλλο δεξιό μπακ, ο Παναιτωλικός και ο Βόλος ανακοίνωσαν τους μέσους από την Ονδούρα και την Πορτογαλία αντίστοιχα, ο Ατρόμητος «έκλεισε» τον γνώριμό μας 28χρονο ακραίο

Ο Κλεμάν Μισλέν είναι ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» της αποψινής (4/8) εγχώριας μεταγραφικής κίνησης, πάντα σε ότι αφορά το τελειωμένο/ουσιαστικό κομμάτι. Ο Γάλλος δεξιός μπακ που ήταν στη Λανς έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και μάλιστα ο 24χρονος ακραίος οπισθοφύλακας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Την ίδια στιγμή όμως είχαμε και επίσημη αποχώρηση από την Ενωση, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός Νίκος Μαχαίρας παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό και θα αγωνίζεται εκεί την επόμενη σεζόν. Παράλληλα στους «κιτρινόμαυρους» έγιναν επαγγελματίες ο 18χρονος μέσος Λαέρτ Πάπα και ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Πιτιλάκος

Ανακοινώσεις είχαμε και στον Παναιτωλικό όπου υπέγραψε ο Ντέιμπι Φλόρες, 26χρονος ανασταλτικός χαφ από την Ονδούρα, όπως και στο Βόλο που ολοκληρώθηκε η προσθήκη του Πορτογάλου μέσου Αλεξ Σοάρες.

Παράλληλα και ο Ατρόμητος προχώρησε σε περαιτέρω ενίσχυσή του, καθώς «έκλεισε» τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς και ο 28χρονος ακραίος θα επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του, καθώς στο παρελθόν έπαιζε στον Πανιώνιο.

Εκτός των συνόρων ο Τζακ Γκρίλις αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (4/8) στο Μάντσεστερ για να περάσει ιατρικά για λογιαριασμό της Σίτι, ωστόσο η Άστον Βίλα ρίχνει ήδη στην αγορά μέρος των 120 εκατομμυρίων ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της. Απέκτησε τον 29χρονο Άγγλο επιθετικό, Ντάνι Ινγκς, από την Αστον Βίλα αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατασαράι. Δεν ήταν όμως στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ και έπρεπε να αποχωρήσει από την «τζιμπόμ». Βρήκε, έτσι, γνώριμα λημέρια Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ έκανε δικό της τον Τζίμι Ντουρμάζ, προχωρώντας στην αγορά του από τη Γαλατά. Ο 32χρονος Σουηδός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Συνεχίζει τις κινήσεις της η Μονακό. Μετά τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ζεάν Λούκας, τον οποίον αγόρασε από τη Λιόν αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ, απέκτησε και τον 20χρονο Ολλανδό φορ, Μάιρον Μποάντου, από την Άλκμααρ αντί 17 εκατομμυρίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα