Κοντά στον Μισλέν η ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ (vids)

Κοντά στον Μισλέν η ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ (vids)

Κοντά στον Μισλέν η ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ (vids)

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον 24χρονο Γάλλο δεξιό μπακ και θέλει να τον φέρει Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις και προτεραιότητα έχουν αυτές του δεξιού μπακ και του αριστερού εξτρέμ, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται να κλείσουν τον παίκτη που θέλουν για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 24χρονο Γάλλο δεξιό μπακ της Λανς, Κλεμάν Μισλέν, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε πρόσφατα και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πραγματοποιώντας τρεις συμμετοχές με τους «τρικολόρ».

Ο Μισλέν ανήκει στη Λανς από το καλοκαίρι του 2019 όταν υπέγραψε από την Τουλούζ και την περσινή σεζόν είχε 28 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ σε Ligue 1 και Κύπελλο Γαλλίας.

Η ΑΕΚ εκτός από τις επαφές με την πλευρά του Μισλέν, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τη Λανς, στην οποία ο 24χρονος δεξιός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και όλα δείχνουν ότι οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν το deal.

Ο Μισλέν ξεκίνησε την καριέρα του στην Τουλούζ, από την οποία προωθήθηκε το 2016 στην πρώτη ομάδα. Στην τριετία του εκεί, πριν μετακομίσει στη Λανς, αγωνίστηκε και για μία σεζόν ως δανεικός στην Αζαξιό, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα