Ο Μισλέν έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Ο Μισλέν έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Μισλέν έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της απόκτησης του Κλεμάν Μισλέν για την ΑΕΚ με τον παίκτη να βρίσκεται πλέον στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του δεξιού μπακ στο πρόσωπο του Κλεμάν Μισλέν της Λανς.

Ήδη μάλιστα ο 24χρονος Γάλλος δεξιός μπακ πήρε το αεροπλάνο και έφτασε από το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης.

Πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μισλέν, κλείνοντας ακόμα μια θέση στην οποία αναζητούσε προσθήκη βασικού ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Μισλέν την περσινή σεζόν με τη Λανς πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας με τέσσερις ασίστ, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Γαλλίας και στα τρία παιχνίδια των «τρικολόρ». Στη Λανς δεσμευόταν με συμβόλαιο το οποίο είχε ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα