Τερίμ: «Θέλαμε πολύ τον Ονιεκούρου»

Δημήτρης Τομαράς
Τερίμ: «Θέλαμε πολύ τον Ονιεκούρου»

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ ξεκαθάρισε ότι η Γαλατασαράι ήθελε πολύ τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (1/8) στην Αθήνα και μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε έτοιμος για τα ματς με του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς.

O 24χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα των Ερυθρόλευκων για τα ματς με τη βουλγαρική ομάδα. Η Γαλατασαράι, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Μονακό, τον ήθελε πολύ, αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του προπονητή της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παραδέχθηκε το ενδιαφέρον.

«Μου αρέσει ο Ονιεκούρου, τον πήραμε όταν δεν τον ήθελε κανείς. Η οψιόν αγοράς ήταν 9 εκατομμύρια ευρώ, για το 50% το κόστος ήταν 4,35 εκατομμύρια ευρώ. Πήγε στον Ολυμπιακό με 5 εκατομμύρια ευρώ. Τον θέλαμε πολύ, αλλά δεν έγινε πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τερίμ.

Ο Ονιεκούρου σκόραρε 22 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 71 ματς με τη φανέλα της Γαλατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα