ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο φιλικό με Χέρτα

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο φιλικό με Χέρτα

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο φιλικό με Χέρτα

bet365

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε τη Χέρτα σ’ ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο μπορεί να συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με την Αλ Χιλάλ στην Αυστρία, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι ο Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Μετά την απουσία του από τη φιλική αναμέτρηση με την Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας, ο «Σέμπα» δεν συμμετείχε και στο σημερινό φιλικό απέναντι στη Χέρτα, με την ομάδα του Βερολίνου να επικρατεί με 3-2.

Ο 34χρονος άσος παραμένει Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, αλλά όσο δεν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την υπογραφή της λύσης του συμβολαίου του με την Αλ Χιλάλ, πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα