ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Αλ Χιλάλ

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Αλ Χιλάλ

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Αλ Χιλάλ

bet365

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός -Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ- δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Αλ Χιλάλ στην Αυστρία κόντρα στην Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας. Κι αυτό κάτι δείχνει...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το’ χει πάρει απόφαση. Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο δε θα είναι κομμάτι της ομάδας που δημιουργεί ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αυτή την εποχή στην Αυστρίας.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την Αλ Χιλάλ, με τις δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες να διαπραγματεύονται τους όρους της αποδέσμευσης. Γι’ αυτό και δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας.

Για τον ΠΑΟΚ, που έχει βάλει στο μεταγραφικό «κάδρο» τον 34χρονο πρώην άσο της Γιουβέντους, η λύση του συμβολαίου με τους καλύτερους όρους για τον ποδοσφαιριστή, είναι το σημείο «κλειδί».

Μπορεί αυτή την στιγμή να υπάρχει μια απόσταση στα χρήματα που προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι» και αυτά που θέλει ο Τζιοβίνκο, ωστόσο από την στιγμή που θα επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» του με την Αλ Χιλάλ θα γίνουν νέες επαφές και συζητήσεις με στόχο την συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα