«Η Νόριτς προσφέρει 10 εκατ. λίρες στον ΠΑΟΚ για Τζόλη»

Κώστας Τόπας
«Η Νόριτς προσφέρει 10 εκατ. λίρες στον ΠΑΟΚ για Τζόλη»

bet365

Διατεθειμένη να βγάλει 10 εκατομμύρια λίρες από τα ταμεία της είναι η Νόριτς για να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη από τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη η Νόριτς μοιάζει αποφασισμένη να κάνει δικό της και το «wonderkid» του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά», προσφέροντας μέχρι και 10 εκατομμύρια λίρες, ώστε να τον πείσουν για την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη.

«Η Νόριτς είναι έτοιμη για προσφορά 10 εκατομμυρίων λιρών για τον Έλληνα επιθετικό, Χρήστο Τζόλη. Πηγή της Νόριτς αναφέρει, ότι ο σύλλογος ετοιμάζει μια προσφορά 10 εκατομμυρίων λιρών για τον Τζόλη, προκειμένου να… κερδίσει την κούρσα για την υπογραφή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το «footballinsider247».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα