ΠΑΟΚ: Αναθερμάνθηκε το φλερτ Τζόλη-Νόριτς, που υπάρχει εδώ και καιρό

ΠΑΟΚ: Αναθερμάνθηκε το φλερτ Τζόλη-Νόριτς, που υπάρχει εδώ και καιρό

bet365

Το Gazzetta δίνει απαντήσεις στο θέμα που προέκυψε από την Αγγλία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Νόριτς και την πρόταση των 12 εκατομμυρίων που ετοιμάζουν τα «καναρίνια» για το «golden boy» του ΠΑΟΚ.

H Νόριτς, μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ετοιμάζεται να ντύσει στα κίτρινα και πράσινα έναν ακόμη παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Χρήστο Τζόλη, αν επαληθευτούν τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν από το πρωί της Τετάρτης στα βρετανικά media.

To ενδιαφέρον των νεοφώτιστων στην Premier League για το «golden boy» του «Δικεφάλου» είναι υπαρκτό και ανεπίσημα έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή.

H πρώτη φορά που εμφανίστηκε η αγγλική ομάδα να ενδιαφέρεται για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ ήταν στις αρχές Ιουνίου. Εκείνο το διάστημα ο Τζόλης περίμενε να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το γραφείο που τον εκπροσωπούσε για να ξεκινήσει και επίσημα η συνεργασία του με την εταιρία «Wasserman», κάτι που πήρε σάρκα και οστά από την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «footballinsider247.com», η Νόριτς είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ) για να κερδίσουν το «ΟΚ» των Κυπελλούχων Ελλάδας και την υπογραφή του 19χρονου διεθνή επιθετικού.

Στην πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί ένα πολύ μικρότερο ποσό (ξεκινά από τα 4 εκατομμύρια και φτάνει τα 7 εκατομμύρια συν ποσοστό συμμετοχών και μεταπώλησης) που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων».

Στο παρασκήνιο, λέγεται, πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει για το ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού ποδοσφαιριστή ακούγοντας τέτοια χαμηλά ποσά.

Η έλλειψη ρήτρας δίνει άνεση στον ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πιέζονται στο θέμα της πώλησης του Χρήστου Τζόλη, ούτε πρόκειται να τον δώσουν «όσο, όσο», απλά για να βάλουν κάποια εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο τους. Είναι μια μεταγραφή με πολλές παραμέτρους, κυρίως ορίζει μια τιμή για την αξία των ακαδημιών της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου».

Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι ο 19χρονος επιθετικός και λήγει το καλοκαίρι του 2024 δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό δίνει την ευχέρεια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να διαχειριστούν δίχως πίεση την συγκεκριμένη μεταγραφή, που για να προχωρήσει πρέπει να πάρει επίσημη μορφή.

Μέχρι σήμερα η Νόριτς δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση προς την ελληνική ομάδα γι’ αυτό και από τη Μικράς Ασίας δεν υπήρξε κάποια αντίδραση ή τοποθέτηση.

Η στάση του Τζόλη

Στο ερώτημα αν ο Χρήστος Τζόλης έχει πεισθεί πως πρέπει να φύγει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τον ΠΑΟΚ, ένα μόλις χρόνο μετά τα πρώτα του, εντυπωσιακά αν μη τι άλλο, βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η απάντηση είναι: ναι έχει πεισθεί πως πρέπει να πάρει μεταγραφή!

Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός εμφανίστηκε στην Ολλανδία με το μυαλό του στη μεταγραφή στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας. Μόνο προς το τέλος έδειξε να το βάζει για λίγο στην άκρη, κάτι που προέκυψε μετά τα διαδοχικά τετ α τετ που είχε μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν δίστασε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta, να χαρακτηρίσει πρόβλημα τον Τζόλη, βλέποντας το πόσο πολύ έχει επηρεαστεί από το στενό περιβάλλον του. Προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει πως αν δεν έρθει η πρόταση δεν θα είναι το τέλος του κόσμου!

Ο Λουτσέσκου του ζήτησε να βγάλει από το μυαλό τη μεταγραφή, να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει μαζί με την ομάδα. Τα λόγια του προπονητή προς τον νεαρό επιθετικό, μάλλον, έπιασαν τόπο προς το τέλος των προπονήσεων στο Apeldoorn και στο φιλικό με τη Φέγενορντ είδαμε και πάλι έναν προσηλωμένο και σοβαρό Τζόλη.

η>

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα