Το «μεταγραφικό ταμείο» της ημέρας: Λούμορ, Ρεγκατέν, Πιάτσα και... αποχωρήσεις

Το «μεταγραφικό ταμείο» της ημέρας: Λούμορ, Ρεγκατέν, Πιάτσα και... αποχωρήσεις

bet365

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ συμφώνησε με τον Αρη, ο Μαροκινός χαφ ήρθε στην Ελλάδα για το Βόλο, σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό είχαμε «επίσημες» αποχωρήσεις και τον ΠΑΟΚ «ουσιαστικές»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυριανή (29/7) ρεβάνς του Αρη με την Αστάνα, όπου οι «κίτρινοι» θα... κυνηγήσουν να ανατρέψουν το 2-0 που έχασαν πριν από μία εβδομάδα στο Καζακστάν.

Παράλληλα όμως «τρέχουν» και τα μεταγραφικά τους, όπου ναι μεν η άφιξη του Χουάν Ιτούρμπε αναβλήθηκε για το μέλλον επειδή ο παίκτης βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αλλά στη Θεσσαλονίκη «έκλεισαν» για 2+1 χρόνια τον 25χρονο διεθνή Γκανέζο αριστερό μπακ Λούμορ Αγιεκμπένι που αγωνίζονταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στα άλλα εγχώρια «κλειδωμένα»/επίσημα «μέτωπα» εξέλιξη είχαμε και στο Βόλο, όπου εκτός του Αργεντινού χαφ Ορόζ στην Ελλάδα για λογαριασμό του βρίσκεται και ο Αντριέν Ντανιέλ Ρεκγατέν, διεθνής Μαροκινός χαφ που «κουβαλά» καλό βιογραφικό σε Γαλλία και Τουρκία.

Στους «αιώνιους» τώρα είχαμε αποχωρήσεις, αφού και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιεσίν Μεριά που θα συνεχίσει στην Αλ Αϊν, ενώ από τον Παναθηναϊκό έφυγαν οι Ούφε Μπεκ και Δημήτρης Κολοβός. Αμφότεροι δεν υπολογίζονταν και μάλιστα ο τελευταίος θα συνεχίσει στη Σέριφ Τίρασπολ ως ελεύθερος, καθώς μέχρι πρότινος έπαιζε εκεί σαν δανεικός. Αντίθετα για το «τριφύλλι» έφτασε στην Αθήνα ο Κροάτης στόπερ Ζβόνιμιρ Σάλια.

Στον Παναιτωλικό τα «καναρίνια» προχώρησαν σε 4 επεκτάσεις συμβολαίων παικτών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» τους και πιο συγκεκριμένα των Γιώργου Λιάβα, Φεντερίκο Ντουάρτε, Αλέξανδρου Μαλή και Αγγελου Τσιγγάρα, ενώ στον ΠΑΟΚ επί της ουσίας παρελθόν αποτελεί ο Αμρ Ουάρντα, καθώς αποφασίστηκε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός να προπονείται μόνος του και να αποχωρήσει.

Εκτός των συνόρων η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Άγγλου τερματοφύλακα, Μάρκους Μπετινέλι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ. Θα πλασιώσει τους Μεντί και Κέπα στην τριάδα των γκολκίπερ. Γεννήθηκε στο Λονδίνο και προέρχεται από τις ακαδημίες της Φούλαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ντάρφορντ, Άκριγκτον και Μίντλεσμπρο.

Από τη Σεβίλλη στη Βαρκελώνη ο Σέρχι Γκόμεθ. Η Εσπανιόλ επέστρεψε στη La Liga και απέκτησε τον 29χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό από τους Ανδαλουσιάνος αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Δεν στεριώνει στη Γιουβέντους ο Μάρκο Πιάτσα, αλλά παραμένει στο Τορίνο. Ο 26χρονος Κροάτης εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γηραιά Κυρία στην Γκρανάτα.

Τη φανέλα της Γαλατασαράι θα φοράει για την επόμενη τριετία ο Πάτρικ Φαν Άανχολτ, ο οποίος υπέγραψε ως ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο, μετά τα 21 εκατ. ευρώ για τον Γκουεχί, πλήρωσε άλλα 17,5 στη Λυών και απέκτησε τον Δανό στόπερ, Γιόακιμ Άντερσεν ως το 2026.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα