Παναθηναϊκός: Ελεύθεροι Κολοβός και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Ελεύθεροι Κολοβός και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Ελεύθεροι Κολοβός και Μπεκ

bet365

Οι Δημήτρης Κολοβός και Ούφε Μπεκ είναι πλέον ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε νέους ποδοσφαιρικούς σταθμούς, λύνοντας τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό.

Μείον δυο στο ρόστερ του «τριφυλλιού», με τους Δημήτρη Κολοβό και Ούφε Μπεκ ν' αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο και να μένουν ελεύθεροι.

Έπειτα από επαφές που είχαν με την διοίκηση της ομάδας κι αφού οι εμπλεκόμενες πλευρές κατάφεραν να τα βρουν, οι δύο ποδοσφαιριστές πλέον βρίσκονται στο μεταγραφικό παζάρι με την απόλυτη ελευθερία να διαπραγματευτούν με όποιο κλαμπ εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή τους.

Ο Δημήτρης Κολοβός είχε μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό από την Ομόνοια το 2019, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει εμπιστοσύνη. Τα πράγματα πήγαν πολύ διαφορετικά απ' ότι τα είχε υπολογίσει. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σερίφ Τιρασπόλ την περασμένη σεζόν και πλέον έμεινε ελεύθερος για να παίξει στην ομάδα της Μολδαβίας, όπου θα επιστρέψει αφού θεωρήθηκε επιτυχημένο το πέρασμά του.

Ο Ούφε Μπεκ δεν πρόσφερε παντελώς τίποτα στην ομάδα από το 2019, όταν και είχε φτάσει στους «πράσινους» ως ελεύθερος από το Αννόβερο. Με συνεχείς τραματισμούς την πρώτη του σεζόν, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αν δεν έχει ήδη ξεχαστεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα