Το πλήρες πρόγραμμα της Super League Interwetten (pics)

Το πλήρες πρόγραμμα της Super League Interwetten (pics)

bet365

Η Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έκανε γνωστό το πρόγραμμα της Super League Interwetten, με τη Λίγκα να ξεκινά 21 Αυγούστου.

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της κλήρωσης της Super League Interwetten σε μία περίοδο όπου ακόμα είναι... θολό το τοπίο στα τηλεοπτικά και δεν εγκρίθηκε για άλλη μία φορά η προκήρυξη μέσω του Δ.Σ.. Μάλιστα στο θέμα αυτό αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί λύση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης για ευ αγωνίζεσθαι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ούμπιδες που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο Ελ Αραμπί. Μπορείτε να δείτε πιο κάτω όλο το πρόγραμμα σε φωτογραφίες, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Super League Interwetten και αμέσως πιο κάτω θυμηθείτε τις ενδεικτικές ημερομηνίες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1

2

3

Λίγκα2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα