Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 14 και τελευταία)

Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 14 και τελευταία)

Απ’ την Ολλανδία με αγάπη… (Day 14 και τελευταία)

bet365

To Gazzetta βρέθηκε δίπλα στον ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Σουντουλίδης κατέγραψε όλα όσα θα συνέβησαν στην προετοιμασία (και όχι μόνο…) των «ασπρόμαυρων» στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

Οι «ασπρόμαυροι» πακετάρουν τις βαλίτσες του και αύριο το πρωί επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Πέρασαν 14 μέρες στο Apeldoorn της Ολλανδίας, δίπλα στην ομάδα, είδαμε όλες τις προπονήσεις και τα τέσσερα φιλικά που έδωσε και στα οποία ηττήθηκε μόνο από την PSV.

O ΠΑΟΚ κέρδισε και μέσα στο «De Kuip» την σαφώς πιο έτοιμη Φέγενορντ και εκείνη η ήττα στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, δύο μόλις μέρες μετά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, του έκανε καλό.

Για το συγκεκριμένο φιλικό θα επανέλθουμε με απολαυστικό Ραζβάν Λουτσέσκου και το παρασκήνιο της αναμέτρησης απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα, που λίγες μέρες αργότερα συνέτριψε με 5-1 τη Γαλατάσαραϊ.

Λουτσέσκου, εσύ σούπερ σταρ

Ο Ρουμάνος προπονητής ήταν ο απόλυτος σταρ της προετοιμασίας. Επιδραστικός στους ποδοσφαιριστές του, με τεράστια αυτοπεποίθηση, άριστος γνώστης της επικοινωνίας, ακόμη και σήμερα, μετά το τέλος του φιλικού στο «De Kuip», φρόντισε και πέρασε το μήνυμα που ήθελε λέγοντας πως «αυτό ήταν ίσως το πρώτο φιλικό της καριέρας μου που με ενδιέφερε να κερδίσω» και εξήγησε το γιατί ήταν πάρα πολύ σημαντικό «η ομάδα να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που μας δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Σε καλό δρόμο οι Κυπελλούχοι

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι 100% έτοιμος. Χρειάζεται να δουλέψει το επόμενο διάστημα, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Λουτσέσκου, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς. Όμως, κέρδισε γιατί αρχίζουν οι παίκτες του να εμπεδώνουν τη φιλοσοφία του προπονητή τους και να πιστεύουν σ’ αυτό που κάνουν πάνω στο χορτάρι. Εμπιστοσύνη λέγεται αυτό. Κι έτσι είναι.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, το μοναδικό που έβγαλε όλο το φιλικό, κρατήσαμε μια φράση του: ««Δουλεύουμε πολύ σκληρά και σε λεπτομέρειες. Σίγουρα θα είμαστε στο 100% στο πρώτο επίσημο παιχνίδι», είπε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στο βασικό σχήμα. Τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο Τόμας Μουργκ, ο δημιουργός του δεύτερου γκολ, ακόμη ένα δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στη δουλειά του προπονητή τους.

Σε καλό δρόμο του Τζιοβίνκο

Η υπόθεση που «καίει» τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μοιάζει να είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Αλ Χιλάλ για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο τρόπος και ο χρόνος που θα συμβεί αυτό είναι το «κλειδί» για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ που θέλουν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας.

Σήμερα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Αλ Χιλάλ στην Αυστρία. Ακόμη μια ένδειξη ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αρχίζει να φτιάχνει την ομάδα του δίχως να υπολογίζει στον Τζιοβίνκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα