«Last dance» στο Απελντοορν για τον ΠΑΟΚ (pics & vids)

«Last dance» στο Απελντοορν για τον ΠΑΟΚ (pics & vids)

«Last dance» στο Απελντοορν για τον ΠΑΟΚ (pics & vids)

bet365

Έπεσε η αυλαία των προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn της Ολλανδίας. Την Κυριακή το φιλικό στο Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ και τη Δευτέρα επιστροφή στην Ελλάδα.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το προπονητικό κέντρο του Apeldoorn που τον φιλοξένησε το φετινό καλοκαίρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων».

Η αυλαία έπεσε με μια τελευταία προπόνηση η οποία ήταν γεμάτη από τακτική, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης 90 λεπτών και όχι 120' όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, κόντρα στη Φέγενορντ, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσία των Κυπελλούχων Ελλάδας στην Ολλανδία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ενδεκάδες με φόντο το φιλικό στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ αύριο το μεσημέρι (15:30-ΠΑΟΚ TV), κάτι που σημαίνει ότι και πάλι θα δούμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν το απόγευμα στην τελευταία προπόνηση, η πρώτη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Σβαμπ, Εσίτι, A. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Τζόλη και Ολιβέιρα.

Στη δεύτερη ενδεκάδα θα δούμε τους: Πασχαλάκη, Τέιλορ, Μιχάι, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Βρακά, Μουργκ και Κούτσια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδειξαν στους παίκτες αυτά που θέλουν να δουν στο χορτάρι από αυτούς με έμφαση τους αυτοματισμούς αλλά και τις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι Ίνγκασον και Αουγκούστο συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ο Βιεϊρίνια «εκτέλεσε» τον Πασχαλάκη

Μετά το τέλος της προπόνησης αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρέμειναν στο γήπεδο και εξασκήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ απέναντι στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Εκείνος που τον νίκησε ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Έλληνα τερματοφύλακα και το πανηγύρισε δεόντος…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα