ΠΑΟΚ: «Ψαλίδι» στο φιλικό με Φέγενορντ

ΠΑΟΚ: «Ψαλίδι» στο φιλικό με Φέγενορντ

ΠΑΟΚ: «Ψαλίδι» στο φιλικό με Φέγενορντ

bet365

Αλλαγή δεδομένων στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φέγενορντ το μεσημέρι της Κυριακής (25/7) στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ. 

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ προέβλεπε τη διεξαγωγή τεσσάρων τριαντάλεπτων, συνολικής διάρκειας 120 λεπτών.

Αυτό άλλαξε μετά από αίτημα των Ολλανδών οι οποίοι ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης σε 90 λεπτά.

Οι "ασπρόμαυροι" δεν είχαν λόγο να αρνηθούν κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Κυριακής (25/7) να δούμε και πάλι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες, εκτός κι αν αποφασίσει να δώσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς το φιλικό με τη Φέγενορντ μπορεί να χαρακτηριστεί, πλέον, ως πρόβα τζενεράλε, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα του ΠΑΟΚ στις αρχές Αυγούστου για τον 3ο γύρο του UEFA Conference League.

Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί κανονικά εισιτήρια από την ολλανδική ομάδα, με τις γνωστές μέχρι σήμερα συνθήκες που ισχύουν στην χώρα της Ολλανδίας. Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το πιστοποιητικό νόσησης, είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το αρνητικό τεστ μέχρι και 24 ώρες πριν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα