ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς ανεβάζει ρυθμούς (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς ανεβάζει ρυθμούς (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς ανεβάζει ρυθμούς (vid)

bet365

Ο Σλοβένος χαφ, μετά από πέντε μέρες στην Ολλανδία, μπήκε μαζί με την ομάδα στο πρόγραμμα με τις ασκήσεις τακτικής που είχε το «μενού» της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ανεβάζει ρυθμούς, μέρα με τη μέρα πλησιάζει σε φυσική κατάσταση τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείχνοντας στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς θα έχει φτάσει να είναι έτοιμος και διαθέσιμος.

Ο Σλοβένος χαφ ήρθε χωρίς να έχει ακουμπήσει μπάλα για περίπου 1-1,5 μήνα. Μεγάλο διάστημα για έναν ποδοσφαιριστή. Όμως, ο Λουτσέσκου του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Ρουμάνος προπονητής ξέρει πως ο «Κούρτα» προέρχεται από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως αυτό της Serie A, άρα έχει την εμπειρία και τον τρόπο για να μπορέσει να ενταχθεί άμεσα στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας.

Ένα πρώτο σημάδι ήταν η παρουσία στο σημερινό πρόγραμμα ασκήσεων τακτικής προσέγγισης. Το ίδιο σε μικρότερο βαθμό έντασης έγινε το πρωί της Παρασκευής και όπως όλα δείχνουν κατά πάσα πιθανότητα στο φιλικό της Κυριακής (26/7) κόντρα στη Φέγενορντ (διάρκειας 120’ και χωρισμένο σε τέσσερα 30λεπτα) θα κάνει το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Το πρωί και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, δουλεύοντας πάνω στο κομμάτι της τακτικής και δη στην κυκλοφορία της μπάλας, τα “τελειώματα” και την σωστή ανάπτυξη.

«Απών» ο Κρέσπο

Από τις δύο προπονήσεις απουσίαζε ο Χοσέ Κρέσπο, που υπέστη θλάση 1ου προς 2ου βαθμού στον δεξί δικέφαλο και θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση, τη στιγμή που ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο αλλά βγήκε και στο γήπεδο για τρέξιμο και ο Ντάγκλας Αουγκούστο έμεινε στο ξενοδοχείο για πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα