Παναθηναϊκός: Το πλάνο επιστροφής του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο επιστροφής του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο επιστροφής του Σένκεφελντ

bet365

Διαβάστε όσα προβλέπει ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το come back του Ολλανδού στόπερ στους αγωνιστικούς χώρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Κατά γενική ομολογία, ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί τον πιο αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση για καθαρισμό στον αστράγαλο τον Μαϊο, καθώς την προηγούμενη διετία έπαιζε με πόνους και δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Μία κατάσταση που τον επηρέαζε τόσο στις προπονήσεις όσο και κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Ο έμπειρος στόπερ έχει ακολουθήσει την αποστολή του Τριφυλλιού στο Χορστ της Ολλανδίας και την Τρίτη ξεκίνησε πιο εντατικό τρέξιμο. Αυτή την διαδικασία θα ακολουθήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες. Στην συνέχεια, δηλαδή περίπου στις αρχές Αυγούστου, θα μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θα αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Από κει και πέρα, το πλάνο που υπάρχει αυτή την στιγμή, υπαγορεύει πως θα παίξει δύο παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Στόχος του ιατρικού και προπονητικού επιτελείου είναι να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα ο Σένκεφελντ στα μέσα Σεπτεμβρίου, να είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την πρώτη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

* Ρεπό είχε το πρωί της Τετάρτης για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα