Παναθηναϊκός: Χάνει την προετοιμασία ο Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: Χάνει την προετοιμασία ο Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: Χάνει την προετοιμασία ο Σένκεφελντ!

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ χειρουργήθηκε στον αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου τρεις μήνες! Νοκ άουτ καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας, πιθανό να κινηθεί για δύο στόπερ το Τριφύλλι.

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Ο Μπαρτ Σένκεφελντ χειρουργήθηκε στον αστράγαλο για να λύσει το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας υπολογίζεται σχεδόν στους τρεις μήνες! Κάτι που σημαίνει πως ο Ολλανδός στόπερ χάνει όλη την προετοιμασία και το Τριφύλλι αυτή την στιγμή ενόψει της νέας σεζόν, θα έχει διαθέσιμους μόνο τον Βέλεθ και τον Πούγγουρα!

Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ίσως και δύο, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιστρέφει μετά από σοβαρό τραυματισμό ενώ το μέλλον του Σεχ Νιάς είναι αβέβαιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα