Η δήλωση Ποστέκογλου, ο Εντσάμ και η Α.Ε.Κ.

Η δήλωση Ποστέκογλου, ο Εντσάμ και η Α.Ε.Κ.

Η δήλωση Ποστέκογλου, ο Εντσάμ και η Α.Ε.Κ.

bet365

Η σημασία της αναφοράς του νέου τεχνικού της Σέλτικ στους παίκτες που δεν είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα και τι μπορεί να σημαίνει για την Ένωση και τον Γάλλο μέσο που είχε στόχο να αποκτήσει!

Πιο συγκεκριμένα για να ξέρουμε γιατί... μιλάμε, ο νέος τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, σε σχετική ερώτηση για τους παίκτες που δεν υπολογίζει υπογράμμισε: «δεν μπορώ να χαραμίζω χρόνο σε κανέναν. Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ και είναι αφοσιωμένοι» και δεδομένα η τοποθέτησή του αφορά και τον Ολιβιέ Εντσάμ...

Μια τοποθέτηση του Άγγελου Ποστέκογλου, έπειτα από σχετική ερώτηση σχετικά με το μέλλον εκείνων που έχουν τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας, ήταν αρκετή για να βάλει σπίθα και... φωτιά στο θέμα Ολιβιέ Εντσάμ και ΑΕΚ! Ακόμη περισσότερο να προκαλέσει νέα κουβέντα γύρω από το ενδεχόμενο να προκύψει τελικά πρόσφορο έδαφος για να τρέξει η απόκτησή του από την Ένωση...

Σε αυτό αυτό σημείο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι επισήμως η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα να επανέλθει για τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή! Ωστόσο προφανώς κι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα δεδομένα αυτής, η Ένωση δεν θα μείνει αδιάφορη για τον 25χρονο Γάλλο δημιουργικότητα μέσο, μη τρελαθούμε κιόλας. Ειδικά στο ενδεχόμενο να χουν βάση τα δημοσιεύματα γύρω από το ενδιαφέρον ομάδων για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Αλλά ακόμη κι αν δεν προκύψει πρόταση και πώληση του Έλληνα διεθνούς (μιας και η ΑΕΚ δεν ψάχνεται για κάτι τέτοιο), αν ο Εντσάμ είναι διαθέσιμος στο κατάλληλο κόστος η Ένωση θα το ψάξει για το... κερασάκι στην τούρτα του φετινού αγωνιστικού σχεδιασμού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα