Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για Εντσάμ!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για Εντσάμ!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για Εντσάμ!

bet365

Λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στο να πάρει ο Ολιβιέ Εντσάμ την ελευθέρας του, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της!

Ανατροπή στην υπόθεση ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ! Παρότι όλα έδειχναν ότι ο 25χρονος Γάλλος μέσος θα έπαιρνε την ελευθέρας του από τη Σέλτικ στις 30 Ιουνίου για να μπορεί να υπογράψει από την 1η Ιουλίου στην Ένωση, οι κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η αποδέσμευση του Εντσάμ μπορεί να τραβήξει κι άλλο χρονικά, ακόμα και ως τις 15 Ιουλίου, ενώ υπάρχει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο η Σέλτικ τελικά να ασκήσει την οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Έτσι, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο και πως αποσύρεται από την υπόθεση, ξεκινώντας να αναζητάει άλλες λύσεις για τον άξονα!

Οι εξελίξεις αυτές πλέον φέρνουν νέα δεδομένα, με την ΑΕΚ να βρισκόταν έτσι κι αλλιώς σε αναζήτηση και «εξαριού», πέρα από την περίπτωση του Εντσάμ.

Παρά λοιπόν την αισιοδοξία που έβγαινε από το στρατόπεδο της Ένωσης για την υπόθεση του Εντσάμ, αλλά και τη σιγουριά που εξέφραζαν καθημερινά τα δημοσιεύματα από τη Σκωτία, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν πλέον άλλες επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα