Πισάνο: Η Ευρωπαϊκή του καριέρα ξεκινάει από τον Ατρόμητο (vids)

Πισάνο: Η Ευρωπαϊκή του καριέρα ξεκινάει από τον Ατρόμητο (vids)

Πισάνο: Η Ευρωπαϊκή του καριέρα ξεκινάει από τον Ατρόμητο (vids)

bet365

Ο Ματίας Πισάνο ξεκινάει την Ευρωπαϊκή του καριέρα του από τον Ατρόμητο και το Gazzetta αναφέρεται στον 29χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

Ο Ατρόμητος την φετινή χρονιά αποφάσισε να οργανώσει σε Ευρωπαϊκά στάνταρ το τμήμα σκάουτινγκ, προκειμένου σε βάθος χρόνου να μπορέσει να ενισχύει την ομάδα με παίκτες που και θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά και δεν θα κοστίζουν ακριβά. Για το τμήμα αυτό γράψαμε λεπτομερώς, καθώς μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει από όλες τις ομάδες, ειδικά αυτή την εποχή που τα οικονομικά προβλήματα σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλα.

Όπως αναφέραμε το τμήμα σκάουτινγκ του Ατρομήτου φτιάχτηκε με σκοπό να αποφέρει καρπούς σε δύο με τρία χρόνια, ωστόσο σε αυτή την λογική αποκτήθηκε και ο Ματίας Πισάνο. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στα 29 του και ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην χώρα του, στην Βραζιλία, στο Μεξικό και στην Κολομβία, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τους «κυανόλευκους» να ποντάρουν πολλά επάνω του για τη νέα χρονιά.

Ξεκίνημα από την Τσακαρίτα και το ξεπέταγμα το έκανε στην Ιντεπεντιέντε

Ο Πισάνο ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσακαρίτα Τζούνιορς και στα 18 του έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Συνολικά στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, έμεινε πέντε χρόνια, έχοντας συνολικά 58 συμμετοχές και 11 τέρματα. Οι εμφανίσεις του αυτές, προσέλκυσαν επάνω τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της πατρίδας του με την Ιντεπεντιέντε να είναι αυτή που καταφέρνει να τον αποκτήσει. Εκεί έκανε και το μεγάλο ξεπέταγμα, καθώς στα δύο χρόνια έπαιξε σε 69 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 7 γκολ, ενώ έδωσε 19 ασίστ.

Η Βραζιλία η πρώτη του έξοδος εκτός Αργεντινής και τα λεφτά που αναγκάστηκε να δώσει η Κρουζέιρο

Το νέο απόκτημα του Ατρομήτου, όπως αναφέραμε και πριν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Εκτός πατρίδας του βγήκε για πρώτη φορά την περίοδο 2016-17, όταν και μεταγράφηκε στην Κρουζέιρο. Με τους Βραζιλιάνους δεν είχε και τόσο καλή πορεία, καθώς έπαιξε μόλις για 4 ματς, σκοράροντας και μία φορά και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Σάντα Κρουζ με την οποία σε 11 παιχνίδια σκόραρε επίσης μία φορά. Η Κρουζέιρο από την οποία είχε δοθεί δανεικός στην Σάντα Κρουζ, δεν είχε πληρώσει για τον παίκτη την Ιντεπεντιέντε, με τους Αργεντίνους να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη και να παίρνουν 500.000 δολάρια.

Μεξικό και πάλι Αργεντινή

Η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Πισάνο στην Βραζιλία δεν ήταν και αυτή που θα ήθελε, ωστόσο συνέχισε εκτός Αργεντινός, με το Μεξικό και την Τιχουάνα να είναι ο νέος του σταθμός στους Μεξικανούς είχε 13 συμμετοχές χωρίς κάποιο τέρμα, μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του κάνοντας ένα νέο πολύ καλύτερο ξεκίνημα.

Και λέμε καλύτερο γιατί μπορεί στην Ταγέρες να μην έκανε κάτι φοβερό, αλλά στην Αλδοσίβι κατάφερε σε 21 παιχνίδια να πετύχει 3 γκολ και να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Κολομβία, πρωτάθλημα με Αμέρικα ντε Κάλι και τιμωρία των Κολομβιανών μετά από προσφυγή του

Μετά τις εμφανίσεις στην Αλδοσίβι, ο Πισάνο έκανε ακόμα μία απόπειρα να φύγει από την πατρίδα του πηγαίνοντας στην Κολομβία και την Αμέρικα ντε Κάλι. Αγωνιστικά η απόφασή του αυτή ήταν άκρως πετυχημένη, καθώς σε 31 αγώνες πέτυχε 5 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου. Εξω αγωνιστικά ωστόσο δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς υπήρξαν σοβαρά οικονομικά ζητήματα με τους Κολομβιανούς. Ο Πισάνο δεν πήρε τα χρήματα που είχε συμφωνήσει και έκανε προσφυγή με συνέχεια η Αμέρικα το 2021 να μην μπορέσει στο Copa Sudamericana και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Παραναένσε να χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές, λόγω τιμωρίας από την FIFA που δικαίωσε τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Κολομβίας αγωνιστικά ήταν όπως αναφέραμε ό,τι καλύτερο καθώς εκτός του πρωταθλήματος αγωνίστηκε και στο Copa Libertadores, ενώ πριν μεταγραφεί στον Ατρόμητο έπαιξε πάλι στην πατρίδα του και στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Δεν προκαλεί με την ζωή του

Το νέο απόκτημα του Ατρομήτου δεν είναι από τους παίκτες που προκαλούν με την ζωή τους σε σημείο ιστοσελίδες που ασχολούνται με την ζωή ποδοσφαιριστών να μην έχουν κάτι να αναφέρουν. Είναι ένας παίκτης που έχει ρίξει το βάρος του στο ποδόσφαιρο και που θέλει σίγουρα να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και στην Ευρώπη. Τα μάτια του Χαβιέ Ούμπιδες που θα είναι όσο αφορά το τμήμα σκάουτινγκ στην Αργεντινή, τον είδαν και σίγουρα όλοι στον Ατρόμητο θέλουν αυτό το εγχείρημα να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που θα είναι βέβαια μια πετυχημένη χρονιά του Πισάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα