Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Αραούχο, Κούρτιτς, Νεντελτσιάρου και Μπεργκίς

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Αραούχο, Κούρτιτς, Νεντελτσιάρου και Μπεργκίς

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, που παραχώρησε τον Ρουμάνο στόπερ στην Κροτόνε. Ο Σλοβένος χαφ θα έρθει αύριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Ημέρα Σέρχιο Αραούχο ήταν η αποψινή (16/7), καθώς ο Αργεντινός επιθετικός έγινε και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ και θα φορά ξανά την «κιτρινόμαυρη φανέλα». Αυτή τη φορά μάλιστα αποκτήθηκε με κανονική μεταγρφή και όχι ως δανεικός από την Λας Πάλμας. Την ίδια στιγμή παρελθόν από την Ενωση αποτελεί ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, καθώς ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε στην Κροτόνε.

Μεταγραφή ολοκλήρωσε oυσιαστικά και ο έτερος «Δικέφαλος» εκείνος του Βορρά, καθώς ο ΠΑΟΚ διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Γιασμίν Κούρτιτς και ο Σλοβένος χαφ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στα άλλα εγχώρια «τελειωμένα»/επίσημα deals ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την προσθήκη του Ισπανού μεσοεπιθετικού Γιον Τοράλ και παράλληλα έφτασε στην Ολλανδία ο γκολκίπερ Ντεβί Επασί, επίσης για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Κρητικών.

Κάτι ανάλογο έπραξε ο Φάμπρι Κάστρο με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Κολομβιανός χαφ ανακοινώθηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και αμέσως έφυγε για Βουλγαρία, ενώ στον Αρη ο νεαρός Ζήσης Σαλιάρης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.


Στο ευρωπαϊκό σκηνικό το μεγάλο «μπαμ» σημειώθηκε στην Ολλανδία και την Eredivisie. Ο Άγιαξ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη μεγάλη του αντίπαλο, Φέγενορντ, για τον 29χρονο αρχηγό της, Στίβεν Μπεργκίς έναντι ενός ποσού της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ. Ο πρώτος της σκόρερ την περασμένη σεζόν (18 γκολ, 14 ασίστ στο πρωτάθλημα) αφήνει το «Ντε Κάιπ» μετά από μια πενταετία και γίνεται έτσι μόλις ο έκτος στην ιστορία του κλαμπ που παίρνει μεταγραφή απευθείας για τον Αίαντα.

Δυναμικά κινήθηκε και η Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία, η οποία κατέβαλε πάνω από 26 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες μέσα σε λίγες ώρες. Ο λόγος για τον στόπερ της Κολωνίας, Σεμπαστιάν Μπορνόβ (13, 5 εκατ.) και τον Λούκας Νμέτσα της Μάντσεστερ Σίτι (13 εκατ.), σκόρερ του νικητήριου γκολ της Γερμανίας στον τελικό του περασμένου Euro U-21, ο οποίος επιστρέφει για να μείνει στους Λύκους μετά τον σύντομο δανεισμό του τη σεζόν 2019-20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα